TİGEM’den 73 Safkan Arap Koşu Tayı Açık Artırmaya Çıkıyor

Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğüne (TİGEM) bağlı Sultansuyu Tarım İşletmesi Müdürlüğü, 2022-2023 doğumlu 73 safkan Arap koşu tayını açık artırma usulüyle satışa sunacak. İhale, 2 Temmuz Salı günü saat 13.00’te Karacabey Tarım İşletmesi Müdürlüğünün ihale salonunda gerçekleştirilecek. Tay başına 50 bin lira geçici teminat tutarı belirlendi.

Kurumun Resmi Gazete’de yer alan ihale ilanına göre, 2022-2023 doğumlu 43’ü dişi, 30’u erkek olmak üzere toplam 73 safkan Arap koşu tayı tek tek açık artırma usulüyle satışa çıkarılacak. İhale sürecinde yer almak isteyen katılımcıların, tay başına 50 bin lira geçici teminat ödemesi yapmaları gerekecek.

İhale Detayları:

İhale, Karacabey Tarım İşletmesi Müdürlüğünün ihale salonunda 2 Temmuz Salı günü saat 13.00’te gerçekleştirilecek. İhale şartnamesi ve detaylı bilgiler, TİGEM’in resmi internet sitesi olan “www.tigem.gov.tr” adresinden, ayrıca Sultansuyu ve Karacabey Tarım İşletmelerinden görülebilecek.

Geçici Teminat ve Şartlar:

Geçici teminat tutarı her bir tay için 50 bin lira olarak belirlenmiştir. İhaleye katılmak isteyenlerin bu teminatı yatırmaları gerekmektedir. İhale sürecine katılacak olanlar, şartnameye uygun şekilde başvurularını yaparak ihale salonunda hazır bulunmalıdır.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR