Sekiören Köyüne 500 Bin TL Tarımsal Destek

Kütahya Valisi Musa Işın’dan Sekiören Köyüne 500 Bin TL Tarımsal Destek

Kütahya Valisi Musa Işın, Sekiören köyündeki kadınların ahududu ve çilek üretimindeki başarısını vurgulayarak, köye 500 bin TL tarımsal destek sağlandığını açıkladı. Vali Işın, kadınlara yönelik desteklerin artarak devam edeceğini belirtti ve kadınların toplumun ve ailenin temel taşları olduğunu ifade etti.

Kadınların Gayreti ve Başarısı

Sekiören köyüne yapılan ziyarette, Vali Musa Işın, köydeki kadınların bu yıl ahududu ve çilek üretiminde gösterdikleri büyük çabayı ve başarıyı övdü. Kadınlara sağlanan 500 bin TL’lik tarımsal desteğin önemini vurgulayan Işın, “Siz yeter ki gayret gösterin, biz hem maddi hem de manevi olarak her zaman yanınızdayız” dedi.

Kadınların Toplumdaki Yeri

Vali Işın, kadınların toplumun ve ailenin temel taşları olduğunu belirterek, “Kadınlar bizim başımızın tacı. Onlar toplumun ve ailenin temel taşları. Biz kadınlarımıza ne kadar değer versek, onları ne kadar sevsek ve başımızın üstünde tutsak haklarıdır. İnşallah bizim toplumumuzun tümü kadınlarımızın hak ettiği sevgiyi, saygıyı onlara gösterir. Layıkıyla kadınlarımız hayatın en kıymetli bireyi olarak toplumda yerini alırlar” diye konuştu.

Sekiören Köyünün Diğer İhtiyaçları

Köy muhtarının ilettiği taleplerin değerlendirileceğini belirten Vali Işın, Sekiören köyünün diğer ihtiyaçlarını karşılamak için de çalışmalar yapılacağını söyledi. “Böyle bir ilde görev yaptığım için kendimi şanslı ve mutlu addediyorum. Kütahya güzel insanlarla dolu bir il, Allah bu güzel insanlara güzel hizmetler yapmayı nasip etsin” dedi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR